Go to Main Content
T T

Welfare, Health & Security News

  • Crime Prevention Through Urban Environmental Design in in Jayang-dong

  • Welfare, Health & Security News SMG 397

    citizen patrol

    The Seoul Metropolitan Government (SMG) revamped Jayang 4-dong in Gwangjin-gu, Seoul with new environmental design for urban safety. This project began in 2012 with the goal of reducing and preventing crimes through tailor-made environmental improvements.

    Gwangjin-gu was selected out of six autonomous districts that applied in 2020. Jayang 4-dong has many multi-unit residences and ambiguous divisions between commercial and residential areas, leading to residents feeling anxious and nervous. Bicycles parked in inappropriate locations and cigarette litter, among others, also posed problems.
    The SMG applied environmental design that suited the characteristics of this region as follows: creation of an integrated quarters for the volunteer night patrols and enhancement of their activities; separation of commercial and residential areas; image improvement of dilapidated alleys, etc.

    ① Unified living quarters for volunteer night patrols, and development of a symbol
    The SMG integrated the quarters of the Jayang 4-dong volunteer night patrols, and developed a symbol with an owl as a motif. A workshop was also held to discuss activities that could be performed such as door checking, facility checks, etc. to strengthen the cooperation between the two groups of Korean and non-Korean patrols.

    ② Village gates used to separate commercial and residential areas
    Jayang 4-dong has a high concentration of houses between the commercial district and market alleys, leading to a great influx of outsiders. Doors are often not shut properly and many cases of theft occur. Village gates and lights to separate the commercial district and market alleys from residential areas were installed to control the indiscriminate influx of outsiders and clearly define residential areas.

    ➂ Image improvement of dilapidated alleyways
    A total of 64 “welcome walls,” comprising lighting, address plates and postboxes, have been installed as house doors to improve the image of the alleyways and be of aid to nighttime walks. Entrances were repainted and repaired to inform citizens of the importance of locking doors and block indiscriminate intrusions by outsiders.

    ➃ Solutions to isolated information and lack of communication
    To prevent cluttering of alleyways through bikes placed indiscriminately about, a bike station and 39 bike holders were installed and storage locations designated to prevent bikes from being stolen. Etiquette signs using pictograms and QR codes were installed to provide detailed information regarding littering of garbage, cigarette butts, etc.